AIKIDO EN JEUGD.

http://dearmckenzie.com/admin/login.asp Een oud gezegde verteld ons dat ” de toekomst gevormd wordt met de jeugd van nu”. Dit is een reeds lang bevestigde waarheid. Daarom wil Aikido school Ieper, iedereen vanaf 10 jaar, uit Ieper en omgeving kwalitatieve aikido lessen aanbieden. Ieder op zijn eigen niveau en in een respectvolle en ontspannen sfeer. Een staf van leraar en assistenten met ervaring, in zowel het lesgeven aan als begeleiden van de jeugd, staat dan ook steeds ter diensten van de leerlingen.

Niet alleen op fysiek vlak willen we het lichaam mee opbouwen, dit door met andere leerlingen en volwassenen hun veelvuldig en repetitief de aikido oefeningen te laten trainen, maar ook bij de geestelijk gezondheid helpen we mee, door hun waarden, houding en gedrag, beleefdheid en respect aan te brengen.

Daarom is de minimumleeftijd om aikido te starten dan ook 10 jaar.

Maar de jeugd stopt niet op 14 jaar. Aikido is ook belangrijk voor de jongvolwassenen. Ook na hun 14 jaar moet het lichaam en de geest verder uitgebouwd worden tot een mooi en verstandige atleet.

Dus of je nu 12, 16 of 18 jaar bent, gewoon training aan en kom aikido eens beleven.

Tot op de tatami!

Leraar